Doniraj

Doniram in namenim del dohodnine…

Po novem zakonu o dohodnini lahko en odstotek Vaše dohodnine namenite kakšni družbeno koristni ustanovi.
To ni za Vas dodaten strošek, ampak bo država od Vaše dohodnine, ki jo boste v vsakem primeru plačali, po Vašem namenu namenila en odstotek tistemu, katerega boste določili.
Med temi organizacijami je tudi Društvo regionalna varna hiša Celje, ki nudi ženskam in otrokom, ki doživljajo kakršnokoli obliko nasilja (psihično, fizično ali spolno) možnost umika in nastanitve. Predstavlja varen prostor, kamor se lahko zatečejo in si ob podpori svetovalk in sostanovalk na novo uredijo življenje.

Vabimo Vas, da izkoristite priložnost, ki Vam jo daje država in namenite nekaj teh sredstev tudi nam. Zbrana sredstva bomo porabili za delovanje varne hiše in za materialno pomoč uporabnicam in njihovim otrokom.   V obrazec poleg svojih podatkov vpišite našo davčno številko 29842131 in določite odstotek (do 1%) in ga oddajte na svojo davčno izpostavo ali pa prijavo oddajte preko eDavki

Veseli bomo če boste to informacijo posredovali svojim prijateljem, znancem, sorodnikom…. Za vaš prispevek in izkazano zaupanje se vam v naprej iskreno zahvaljujemo.

izpolnite obrazec

več informacij:
https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo