Doniraj

Donacija preko SMS sporočila ali klica:

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo VARNA5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR  za DELOVANJE PROGRAMA VARNA HIŠA ZA ŽRTVE NASILJA. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha.

Preko stacionarnega telefona lahko pokličete na 090 93 30 95 in prispevate 2,99€. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma in T-2.

Več o pogojih sodelovanja si preberite tukaj:

Pravila in pogoji uporabe storitve

 

 

 

 

Doniram in namenim del dohodnine…

Po novem zakonu o dohodnini lahko pol odstotka Vaše dohodnine namenite kakšni družbeno koristni ustanovi.
To ni za Vas dodaten strošek, ampak bo država od Vaše dohodnine, ki jo boste v vsakem primeru plačali, po Vašem namenu namenila pol odstotka tistemu, katerega boste določili.
Med temi organizacijami je tudi Društvo regionalna varna hiša Celje, ki nudi ženskam in otrokom, ki doživljajo kakršnokoli obliko nasilja (psihično, fizično ali spolno) možnost umika in nastanitve. Predstavlja varen prostor, kamor se lahko zatečejo in si ob podpori svetovalk in sostanovalk na novo uredijo življenje.

Vabimo Vas, da izkoristite priložnost, ki Vam jo daje država in namenite nekaj teh sredstev tudi nam. Zbrana sredstva bomo porabili za delovanje varne hiše in za materialno pomoč uporabnicam in njihovim otrokom. V tem primeru dopolnite obrazec s svojimi podatki in ga oddajte na svojo davčno izpostavo ali pa prijavo oddajte preko eDavki

Veseli bomo če boste to informacijo posredovali svojim prijateljem, znancem, sorodnikom…. Za vaš prispevek in izkazano zaupanje se vam v naprej iskreno zahvaljujemo.

Obrazec:

obrazec

 

 

https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo